Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سیدمحمدنور موسوی روز چهارشنبه با اعلام این خبر به رسانه‌ها افزود: بیشترین آبگیری سازه ها در بخش گوهران شهرستان بشاگرد است که این امر باعث خوشحالی آبخیزنشینان منطقه شده است.

وی بیان داشت: با توجه به بارش‌های ثبت شده در تیرماه سال‌جاری در سردشت بشاگرد، میزان بارش افزایش قابل توجهی در مقایسه با آمار ثبت شده مشابه سال قبل داشته که به سر ریز شدن سد جگین و آبگیری سازه های آبخیزداری در بالادستِ احداث شده دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری هرمزگان اظهارداشت: سال‌های گذشته باعنایت ویژه رهبر معظم انقلاب، اعتباراتی برای احداث سازه‌های آبخیزداری از محل صندوق توسعه ملی در بشاگرد اختصاص داده شد که موجب نهضت آبخیزداری در این منطقه و هرمزگان شده است.
موسوی یادآورشد: همچنین آبگیری سازه‌های آبخیزداری حوزه انوه شهرستان بستک در پی بارش‌های مونسون به میزان ۵۰۰ هزار مترمکعب انجام شده است.
وی گفت: این سازه مشتمل بر ۲  بند سنگی- ملاتی  است که از محل اعتبارات محرومیت‌زدایی تامین اعتبار آن صورت گرفته و با بهره‌برداری از این طرح ۷۰۰ هزار مترمکعب حجمِ سیلابِ ناشی ازبارندگی‌ها را کنترل می‌کند که نقش موثری در کاهش مخاطرات سیل و افزایش تغذیه آب‌های زیرزمینی و افزایش کیفیت و کمیت آب چاه‌های کشاورزی منطقه ایفا می‌کند.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری هرمزگان ادامه داد: هر ساله بر اثر سامانه فصلی مونسون در فصل تابستان شاهد بارش‌های رگباری با شدت زیاد و مدت کم در برخی از مناطق شهرستان بستک هستیم که در ساعات بعد از ظهر موجب رگبار پراکنده، رعد و برق و وزش باد شدید می‌شود که خسارت‌هایی را به‌دنبال دارد.
موسوی ادامه داد: همچنین طی بارندگی های اخیر سال جاری، شاهد آبگیری سازه های آبخیزداری در مناطق فاریاب رودان از محل اعتبارات محرومیت زدایی سال جاری احداث شده است بوده ایم.
لازم به ذکر است؛ با توجه به ورود سامانه بارندگی اخیر به کشور و تقویت سامانه فصلی مونسون در مناطق مستعد  هرمزگان شاهد بارندگی های فصلی هستیم که امید است تمامی سازه های آبخیزداری استان آبگیری و شاهد کاهش اثرات خشکسالی در این منطقه گرم و خشک باشیم.

برچسب‌ها منابع طبیعی و آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان هرمزگان هرمزگان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: منابع طبیعی و آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان هرمزگان هرمزگان منابع طبیعی و آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان هرمزگان هرمزگان منابع طبیعی و آبخیزداری سازه های آبخیزداری آبگیری سازه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۳۳۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ذخیره کنونی سدهای کرمانشاه ۸۷۳.۵ میلیون مترمکعب است

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه ذخیره کنونی سدهای کرمانشاه را ۸۷۳.۵ میلیون مترمکعب اعلام کرد و گفت: بیشترین میزان ذخیره سدها به ترتیب مربوط به سدهای گاوشان و داریان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، علی مرادی امروز _ یکشنبه شانزدهم اردیبهشت _ در جمع خبرنگاران با اشاره به آخرین وضعیت ذخیره سدهای استان کرمانشاه، اظهار کرد: از مجموع ظرفیت حدود یک میلیارد و ۳۵۰ میلیون مترمکعبی سدهای استان، هم اکنون ۶۴.۹۱ درصد آن پُر است.

وی میزان ذخیره کنونی سدهای کرمانشاه را ۸۷۳.۵ میلیون مترمکعب اعلام کرد و افزود: بیشترین میزان ذخیره سدها به ترتیب مربوط به سدهای گاوشان و داریان است.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه درباره وضعیت سرریز سدهای استان خاطرنشان کرد: در حال حاضر تنها سد «تنگ حمام» در شرایط سرریز قرار دارد و ظرفیت مابقی سدهای استان تکمیل نیست، چراکه در کنار ورودی که این سدها دارد، خروجی و مصرف نیز دارد.

مرادی با بیان اینکه آورد سدهای استان از ابتدای سال آبی جاری (مهر ۱۴۰۲) تاکنون حدود یک میلیارد و ۷۲۵ میلیون مترمکعب بوده است، اضافه کرد: بیشترین آورد را در سد داریان به میزان حدود ۱.۴ میلیارد مترمکعب داشتیم، اما این سد دارای نیروگاه است و میزان خروجی آب آن نیز قابل توجه است.

وی گفت: پس از داریان بیشترین آورد سدهای استان در سال آبی جاری مربوط به سد گاوشان با حدود ۷۲ میلیون مترمکعب و کمترین نیز مربوط به سد گیلانغرب به میزان ۱.۶ میلیون مترمکعب بوده است.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه درباره آورد حاصل از بارش‌های اخیر، عنوان کرد: هنوز بخشی از رواناب حاصل از بارش‌ها وارد سدها نشده است و آورد این بارش‌ها در آمار هفته آینده خود را نشان خواهد داد.

کد خبر 750708

دیگر خبرها

  • ۶۳۰ هزار مترمکعب رواناب در نهرین کنترل شد
  • ذخیره کنونی سدهای کرمانشاه ۸۷۳.۵ میلیون مترمکعب است
  • حجم ذخیره آب سد رئیس‌علی دلواری به ۵۳ درصد رسید
  • ۶۵ درصد ظرفیت سدهای کرمانشاه پُر شد
  • آبگیری ۸۱ درصد کل مخازن سدهای خوزستان
  • ذخیره‌سازی ۲۵ میلیون مترمکعب آب باران در سدهای بوشهر
  • پنج میلیون مترمکعب روان‌آب در سدهای مخزنی خراسان جنوبی ذخیره شد
  • ورود بیش از ۵ میلیون مترمکعب روان آب به سد‌های خراسان جنوبی
  • آبگیری در بندهای طرح های آبخیزداری دردامغان
  • سد و سازه‌های آبی این شهر هم سر ریز شد